Els meus primers aprenentatges d'Educació Infantil


Benvolguts al meu blog sobre el que estic aprenent a la Universitat sobre Educació Infantil

viernes, 16 de noviembre de 2012

Movie Maker

Holaaa!! 

Avui parlaré de Movie Maker, del que és i que podem aconseguir utilitzant aquest programa.

Segons la definició de la pàgina de Windows:

"És un programa que converteix les teves fotografies i vídeos en pel·lícules de gran qualitat que pots compartir online o reproduir-les en aparells de CD/DVD i mòbil. Pots importar les imatges directament del teu vídeo o càmera, afegir sons i efectes de transició i després donar a conèixer la teva pel·lícula a tothom."

Mirant diferents blocs que parlen sobre aquest programa, he trobat una cosa molt interessant, que és la següent:

"La importància de Movie Maker en l'educació, igual que els mitjans TIC, es troba en la seva facilitat d'ús en la creació de vídeos educatius i la senzillesa per generar coneixement a través la informàtica i les seves aplicacions. Utilitzar el programa movie maker és de tan fàcil maneig, que fins als nens poden usar-ho sense complicacions."

by: Bloc importancia 

A continuació us mostro un vídeo d'un tutorial en youtube, on explica com crear un vídeo amb imatges i com posar animacions i fer mes creativa la teva presentació.


 

  • Pots crear vídeos a partir d'un vídeo ja creat. Si el que vols és que surtin algunes parts, pots utilitzar l'eina de tallar i anar unint les parts del vídeo com mes t'agradi.
  • Pots posar-li animacions a les diferents parts que uneixis. 
  • Inserir la música que vulguis que aparegui en el teu vídeo.
  • Entre altres tipus d'opcions.

Aquí us poso una prova que vam fer en classe provant el Movie Maker. Quan ja ho tens acabat, la manera mes senzilla de després poder penjar-ho on vulguis, és pujant-ho a Youtube i així des d'aquí pots agafar el "codi d'inserció"