Els meus primers aprenentatges d'Educació Infantil


Benvolguts al meu blog sobre el que estic aprenent a la Universitat sobre Educació Infantil

domingo, 30 de septiembre de 2012

Crear documents, presentacion... en Google Drive

Hola a tots i totes!

Com os vaig mostrar en l'entrada anterior que parlava sobre Google Drive, es poden crear documents, presentacions, formularis, etc. A continuació en aquesta entrada explicaré com crear-les i compartir-les amb la resta de membres del grup.

Per crear un document:


Li dónes a crear un document i et sortirà una fulla en blanc (com si fos un Word). Aquí pots adjuntar tot el que vulguis compartir amb els membres del grup ja siguin imatges, taules, vídeos, etc.
Una vegada que tinguis fet tot el que vulguis mostrar, has de donar-li a “compartir” en la part de dalt a la dreta. T'apareixerà un quadre on has de posar els noms de les persones amb qui vulguis compartir el document (mirar imatge d'abaix). Quan ja estiguin totes les persones especificades, li dónes a “compartir i guardar”. D'aquesta manera tots els membres del grup poden escriure i modificar el document que has creat.

Aquí us deixo un exemple d'un document compartit entre cinc persones i que vam estar modificant entre totes alhora.

                                         

o a la següent pàgina web:

https://docs.google.com/document/pub?id=1yUD23zUpUWVgxvUQY7SDV-a_huf4d32A0xyrzj_O8n0
 
Per crear una presentació:

Li donarem a “crear” i després a “presentació”. T'apareixerà un quadre on hauràs de triar el tipus de disseny que vols per a la teva presentació. Una vegada ho tinguis escollit dóna-li a “aceptar” i ja pots començar a escriure tot el necessari per al teu treball.
En qualsevol moment pots donar-li a "compartir", a dalt a la dreta, i seguir les mateixes indicacions que he donat anteriorment.

Exemple:


     

                   





Per crear un formulari:
 
Li has de donar a "crear" i després a "formulari". Li poses el títol sobre el tema que vols que sigui el teu formulari. És una bona manera de fer enquestes on-line i que fàcilment vegis els resultats obtinguts. A continuació comences a escriure les preguntes que vulguis fer i com vols que es vegin les respostes que vols que et contestin. En la imatge de sota et mostro el que t'hauria de sortir, en qualsevol moment pots modificar-ho una vegada fet.




Quan ja tinguis les preguntes li dónes a "OK" i després a dalt a la dreta has de donar-li a "veure respostes" i en el desplegable a "full de càlcul", on se't dirigirà a una fulla de éxcel. Una vegada estiguis en la fulla de éxcel pots modificar les preguntes i respostes, enviar el formulari, entre altres coses. Per respondre a les preguntes has de donar-li a "formulario" i després a "ir al formulario en directo" (en la imatge de sota es mostra les diferents opcions que hi ha). Una vegada aquí segueix els passos donats anteriorment per compartir-ho amb la gent que vulguis.



Exemple de com quedaria:




Com publicar els documents, presentacions y formularis? 


Tots aquests documents els pots publicar a la teva pàgina web, donant-li a "archivo" i en el menú desplegable a " publicar en la web" d'aquesta manera t'apareixerà una adreça HTML que és la que has d'introduir en el teu blog o pàgina web.